Galleri

Velkommen til mit galleri. Herunder finder du et overblik over mine malerier opdelt efter teknik. Du kan læse mere om hver teknik ved at trykke på “Læs mere” knappen. 

Ring Pour

Ring pour er betegnelsen for en teknik, hvor man hælder malingen på lærredet i cirkler, så det danner ringe. Dette giver en smuk flerdimensionel effekt og teknikken er uden tvivl min yndlingsteknik.

Flip Cup

Flip cup-teknikken er simpel, men kan give mange forskelligartede resultater. I al sin enkelthed går den ud på, at man tager en kop med maling, og vender på hovedet på lærredet. Det svære ved flip cup-teknikken er primært, at få mikset farverne rigtigt, så de ikke forsvinder for meget ind i hinanden – og det er sværere end det måske lige lyder!

  • COFFEE BREAK

    kr. 200,00 inkl. moms
  • PLUTO

    kr. 600,00kr. 1.500,00 inkl. moms
  • NEPTUNE

    kr. 1.000,00kr. 1.500,00 inkl. moms

Open Cup

Denne teknik kræver en smule mere snilde end ring pour og flip cup, da man både skal være opmærksom på malingens pigment, dækningsevne og tyngde og holde tungen lige i munden, når det skal på lærredet. Ved open cup-teknikken anvender man en plastik/papkop som har fået skåret bunden af, og som placeres direkte på lærredet. Derefter blandes farvene direkte i koppen, så det flyder ud og danner smukke mønstre.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.